Creatieve zomerweek The Artist's Way

In een ontspannen Franse sfeer midden in de natuur op het landgoed L’Huy Preau houden Karin Bezemer en ik de Creatieve zomerweek The Artist’s Way. Of je een ervaren kunstschilder bent of een beginner, je creëert niet voor het resultaat maar om jezelf te ontdekken. (En toch sta je versteld van de werken die je maakt!)
Zit jij niet lekker in je vel, ervaar je blokkades of verlang je naar meer creativiteit en inspiratie?

Je belemmeringen, je wensen …  Na de Creatieve zomerweek The Artist’s Way zijn ze zó duidelijk, weet je precies wat je wilt doen en wat je eerste stap is om dit te bereiken.

 

The Artist's Way

Het boek The Artist’s Way van Julia Cameron is leidraad tijdens de creatieve week. Cameron schreef dit boek om blokkades bij kunstenaars op te lossen. Maar Karin en ik zagen bij onszelf en bij deelnemers dat haar methode iedereen meer inzicht in zichzelf geeft.

Tijdens de zomerweek inspireren elke dag twee thema’s uit het boek je. Bij elk thema leggen we de theorie uit en delen we bijzondere boeken, teksten en afbeeldingen. Je gaat lekker buiten schilderen en tekenen, krijgt enkele lichaamsoefeningen en je hebt niets aan je hoofd.

Het is verrassend hoe elk groeithema terugkomt in de opdrachten en creativiteit ongemerkt voor jouw ontwikkeling zorgt. In je tekeningen en schilderwerken zie je wat je nog niet onder woorden kon brengen.

De ‘kunstenaarsafspraak’ zorgt hierna voor jouw structurele verandering.

 
 
 

Locatie

Aan de rand van de Morvan in de streek Bourgondië ligt, ver van de doorgaande wegen tussen de oeroude bossen en weilanden, landgoed L’Huy Preau. Het is een speciale plek waar verschillende inspirerende workshops plaatsvinden.

De omgeving ademt schoonheid en de uitbundige tuinen prikkelen je fantasie. Er zijn verschillende accommodaties met elk haar eigen sfeer. Luxe heeft hier plaats gemaakt voor de schoonheid van de natuur, oog voor detail en niet te vergeten de heerlijke vegetarische maaltijden.

Informatie

Wil jij ook je kracht en energie weer terugvinden én genieten van een creatieve vakantie? Ga dan met ons voor ‘The Artist’s Way‘ en doe wat je echt wilt en word wie je werkelijk bent.

Datum: 20 t/m 27 juli 2019

Prijs: € 325,- inclusief materialen

Prijs locatie:  www.preau.nl

Meenemen: het boek The Artist’s way - Julia Cameron (te bestellen bij www.bol.com)

 
 

*** Reserveer snel, want het aantal plaatsen is beperkt. ***

Aanmelden

Naam *
Naam